Få kørekort til bil her hos Axelsens Køreskole​

Er det på tide at få et kørekort til bil? Her hos axelsens køreskole i Aarhus i Østjylland har vi over 30 års erfaring, og vi vil derfor kunne give dig den nødvendige viden, så du vil være i stand til at færdes ude på de danske landeveje inden længe.

Vores køreskole er centralt beliggende i Aarhus, og vi garanterer dig topkvalitet og lav dumpeprocent. Herudover tilbyder vi altid små hold, så du kan få mest mulig ud af undervisningen, når du skal tage kørekort.

Vi er en køreskole i rolige og afslappende omgivelser, hvor vi serverer viden til dig med et smil. På den måde er du garanteret en god oplevelse, mens du tager dit kørekort. Herudover finder du desuden gode priser hos os både på teori og køretimer. Hos os kan du få den nødvendige viden og blive klogere på færdselsloven, samtidig med at der er plads til aktuelle indslag og hverdagseksempler fra livet som kørelærer.

Hvad koster et kørekort?

Vores lovpakke her hos axelsens køreskole koster 13.995 kr., og den omfatter alt lige fra teorikursus og manøvrebane til 16 køretimer og køreteknisk anlæg.​

Der er ofte mulighed for at starte på 'kaninhold' til særlige priser. Ring eller skriv til os, hvis du er interesseret i dette.

Nedenfor kan du se, hvad lovpakken indeholder samt vores tillægspriser:

Lovpakken

  • Teorikursus
  • ​Manøvrebane
  • ​16 kørelektioner
  • ​Køreteknisk anlæg​​

Tillægspriser

  • Prøvegebyr til Borgerservice 600 kr.
  • ​Evt. førstehjælpsbevis 500 kr.
  • Førstehjælp i teorilokalet'
  • ​Lægeerklæring ca. 500 kr.
  • ​Billeje til køreprøve 600 kr.
  • ​Evt. ekstra kørelektioner 500 kr.​

Udover pakkeprisen er der forskellige tillægspriser, som du kan læse meget mere om på vores hjemmeside. Det omfatter f.eks. lægeerklæring, billeje til køreprøve samt ekstra kørelektioner. Du får altså hos os en rigtig god pris på vores lovpakke, så du kan få dit kørekort i hænderne hurtigst muligt uden at skulle betale en hel formue.

Kontakt os for mere information om kørekort

Uanset om du opsøger vores køreskole i forbindelse med generhverv, fornyelse, nyt kørekort eller kørelæreuddannelsen,  så kan vi hjælpe dig. Ønsker du at få mere information om, hvordan du kan få kørekort til bil, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 28 68 58 38 eller skrive til vores e-mail kursus@aki.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at få et kørekort.

INFO​

Axelsens Køreskole

CVR: 98689168

Persondatapolitik:

Se under 'Kontakt' i menulinien