Forældre/ledsager informationsmøde​

Det er i høj grad en fælles opgave for husstanden og kørelæreren når et ungt menneske skal ud i trafikken som ny bilist. For at klæde jer på til denne opgave, holder jeg ved hver holdstart et informationsmøde, hvor jeg gennemgår køreuddannelsen, lovkrav til ledsagerordningen og giver en lille opfriskning på nyt og gammelt fra færdselsloven.

Det er naturligvis frivilligt at deltage, men tidligere deltagere har været meget glade for opfriskningen, og det er som sagt en del af lovpakken i min køreskole.

Eleven får invitation med hjem en af de første teorigange.

'GÅ HJEM MØDE'

Indslag til klubaften, interessegruppe??

​En trafikal opfriskning

En rundtur i den danske trafik med nyt om færdselsloven, repetition af vigtige regler, opfriskning af klippekortreglerne, "De typiske fejl", risikoblindhed og betydningen af rollemodeller i trafikken. Alt sammen i en afslappet atmosfære, krydret med aktuelle indslag og eksempler fra hverdagen som kørelærer.

Som dagens trafikale Danmark ser ud, er der løbende behov for en opfriskning af reglerne for den rutinerede bilist. Dagligdagen som kørelærer viser alvoren i dette.

Med et smil på læben (og en løftet pegefinger) er ideen at genopdage risikoen og betydningen af at vise hensyn i trafikken.

Foredraget kan afholdes hos jer eller i mine lokaler

Varighed 1 til 3 timer efter aftale.

​Skriv eller ring for flere oplysninger!!!​

INFO​

Axelsens Køreskole

CVR: 98689168

Persondatapolitik:

Se under 'Kontakt' i menulinien