Almindeligt MC og bil kørekort i Århus

Få kørekort til bil og MC her hos axelsens køreskole

Er det på tide at få et kørekort til MC eller bil? Her hos Axelsens køreskole i Århus i Østjylland har vi næsten 40 års erfaring, og vi vil derfor kunne give dig den nødvendige viden, så du vil være i stand til at færdes ude på de danske landeveje inden længe.

Vores køreskole er centralt beliggende i Århus

Skal du have bil eller MC kørekort i Århus?
Vi garanterer dig topkvalitet og lav dumpeprocent. Herudover tilbyder vi altid små hold, så du kan få mest mulig ud af undervisningen, når du skal tage kørekort.

Vi er en køreskole i rolige og afslappende omgivelser, hvor vi serverer viden til dig med et smil. På den måde er du garanteret en god oplevelse, mens du tager dit kørekort.

Hvad koster et kørekort?

Vores lovpakke her hos Axelsens køreskole koster 13.995 kr., og den omfatter alt lige fra teorikursus og manøvrebane til 16 kørelektioner og køreteknisk anlæg.

For forældre og ledsagere til 17 årige er der for hver holdstart gratis informationsmøde, så familien bliver klædt bedst muligt på, når den unge skal ud i trafikken.

Der er ofte mulighed for at starte på ‘kaninhold’ til særlige priser. Ring eller skriv til os, hvis du er interesseret i dette.

TAG KONTAKT TIL OS OG HØR MERE OM MC OG BIL KØREKORT

Ønsker du at få taget et bil eller MC kørekort i Århus eller ønsker du at få mere information om vores køreskole, eller kørekort til bil og motorcykel, kan du tage kontakt til os på telefon 28 68 58 38 eller send en mail til: kursus@aki.dk. Vi glæder os til at se dig i Århus.
Poul Erik

LOVPAKKEN

 • Teorikursus
 • ​Manøvrebane
 • ​16 kørelektioner
 • ​Køreteknisk anlæg​​
 • 2 timers informationsmøde for forældre og ledsagere

TILLÆGSPRISER

 • Prøvegebyr til Borgerservice 1170 kr.
 • ​Evt. førstehjælpsbevis 500 kr.
 • Førstehjælp i teorilokalet’
 • ​Lægeerklæring ca. 500 kr.
 • ​Billeje til køreprøve 600 kr.
 • ​Evt. ekstra kørelektioner 500 kr.​

Forældre/ledsager informationsmøde

Det er i høj grad en fælles opgave for husstanden og kørelæreren når et ungt menneske skal ud i trafikken som ny bilist. For at klæde jer på til denne opgave, holder jeg ved hver holdstart et informationsmøde for forældre/ledsagere, hvor jeg gennemgår køreuddannelsen, lovkrav til ledsagerordningen og giver en lille opfriskning på nyt og gammelt fra færdselsloven.

Det er naturligvis frivilligt at deltage, men tidligere deltagere har været meget glade for opfriskningen, og det er som sagt en del af lovpakken i min køreskole.

Eleven får invitation med hjem en af de første teorigange.

Kontakt os for mere information om bil og MC kørekort i Århus

Uanset om du opsøger vores køreskole i forbindelse med generhverv, fornyelse, nyt kørekort eller kørelæreuddannelsen, så kan vi hjælpe dig. Ønsker du at få mere information om, hvordan du kan få kørekort til bil, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 28 68 58 38 eller skrive til vores e-mail kursus@aki.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at få et kørekort.