Special køreskole i Århus

Lad os klare opgaven for dig

Hos AXELSENS KØRESKOLE​ tilbyder vi en bred vifte af opgaver – store som små. Uanset om du skal have hjælp til det ene eller det andet, stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Finder du ikke netop det, som du skal have hjælp til beskrevet her, så kontakt os endelig.

Grundig kommunikation fra start

Leder du efter en special køreskole i Århus? Hos Axelsens køreskole
tilbyder vi særlige hold til elever med ADHD, autisme eller andre udfordringer, der gør det svært at følge almindelige hold.
Vi har stor forståelse for, at vores kunders behov og ønsker kan variere, så vi tager altid en indledende snak med dig omkring netop dette. På den måde kan vi bedst muligt nå i mål med leveringen af en komplet og skræddersyet løsning. Vi spørger grundigt ind til dine forventninger til opgaven, så vi undgår misforståelse. Vi holder dig også gerne opdateret fra start til slut, hvis du ønsker det.

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge gennem hele forløbet.

Høj kvalitet og god service

Hos os kan du altid regne med god service og høj kvalitet. Vi går aldrig fra en opgave, før den 100% færdig, og før begge parter er tilfredse med resultatet. Vi overholder alle aftaler og deadlines, så hvis du er på udkig efter kvalitetsløsninger til tiden, så er det os, du skal kontakte.

 

TAG KONTAKT TIL OS OG HØR MERE OM VORES SPECIAL KØRESKOLE

Har du brug for en trafikal opfriskning, eller ønsker du at få mere information om vores special køreskole, eller kørekort til bil og motorcykel, kan du tage kontakt til os på telefon 28 68 58 38 eller sende en mail til kursus@aki.dk. Vi glæder os til at se dig i Århus.
Poul Erik

 

Kontakt os i dag

Vil du vide mere om vores special køreskole i Århus?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 28 68 58 38 eller send en mail til kursus@aki.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.