Om os

MODERNE KØRESKOLE I AFSLAPPENDE OMGIVELSER

Hos Axelsens Køreskole tilbyder vi både almindeligt kørekort til bil og motorcykel samt uddannelse til kørelærer.​

KØRESKOLE MED SMIL PÅ LÆBEN OG 40 ÅRS ERFARING

Er du på udkig efter en køreskole i Århus? Axelsens Køreskole er en skole centralt placeret i Århus, og vi tilbyder små hold, så du kan få mest ud af undervisningen. Vi kan tilbyde dig al den nødvendige viden, som du skal have for at kunne begå dig ude i den danske trafik – og så endda til gode priser.

Det hele finder sted i afslappende og rolige omgivelser med personlige eksempler fra livet som kørelærer og aktuelle indslag. Undervisningen er tilrettelagt, så dit fravær bilver mindst muligt.

TAG KONTAKT TIL OS ALLEREDE I DAG OG HØR MERE

Har du brug for en trafikal opfriskning, eller ønsker du at få mere information om vores køreskole eller kørekort til bil og motorcykel, kan du tage kontakt til os på telefon 28 68 58 38 eller skrive til os på e-mail kursus@aki.dk. Vi glæder os til at se dig i Århus.
Poul Erik

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 28 68 58 38 eller send en mail til kursus@aki.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.